Send Tandtid til 1245 eller bestil tid nu på 36 70 45 56 kontakt@tandlaegerne-venge.dk

 

Har du brug for en akut tandlæge?

Vi anbefaler, at du ringer til os med det samme behovet for tandlægehjælp opstår, da vi således har de bedste betingelser for at finde en tid til behandling hurtigst muligt.

Tandpine

Tandsmerter og akut tandpine kan være meget generende, og er ofte kroppens måde at fortælle, at noget er galt. Vi opfordrer dig til at kontakte os for at få en tid til en tandlægebehandling. Vi har samlet lidt gode råd om lindring og forebyggelse og samt hyppigste årsager til til tandpine her.

Holder tandlægeskræk i mildere eller stærkere form dig fra at få behandlet din tandpine? Hos Tandlægerne Venge i Rødovre har vi mange års erfaring med at hjælpe og støtte patienter med tandlægeskræk. Vores primære fokus er at sørge for at dit tandlægebesøg bliver en tryg oplevelse og vi tager os den nødvendige tid til at sikre, at dine smerter bliver behandlet.

Akut tandlæge hver dag

Vi sørger for altid at have akutte tandlægetider, så du har mulighed for at få tilset dine tænder uanset hvilken hverdag du oplever problemer.

Vi holder åbent i klinikken:

Mandag kl. 8:00-16:30
Tirsdag kl. 8:00-18:00
Onsdag kl. 8:00-16:00
Torsdag kl. 8:00-18:30
Fredag kl. 8:00-15:00

Det er således i disse tidsrum, du kan kontakte os og få behandling i klinikken.

Er du ikke i forvejen tilknyttet tandlægen, er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os for at booke en akut tid til behandling af tandpine, knækket tand mv.

Kontakt klinikken i Rødovre ved at ringe til os på 70 87 99 22.

 

Smerter uden for åbningstid?

Ved behov for akut tandlægehjælp udenfor klinikkens normale åbningstid henvises til Tandlægevagten http://www.tandvagt.dk/ på Oslo plads ved Østerport station.

Åben konsultation hverdage
20:00-21:30.

Lørdage og søn- og helligdage
kl. 10:00 og 12:00
kl. 20:00 og 21:30.

Det er ikke nødvendigt at bestille tid, men du kan kontakte tandlægevagten på telefon: 70 25 00 41.

Det er vigtigt, at du husker at medbringe dit sygesikringsbevis til behandlingen.

Hos tandlægevagten vil en tandlæge undersøge dine tænder, og hvis det vurderes, at behandling ikke kan vente til din egen tandlæge åbner igen, vil der udføres behandling. Det betyder, at tandlægevagten udfører nødbehandlinger såsom smertelindrende behandling, erstatning af tabte fyldninger og tandskader.

Pris for tandbehandling af vores akut tandlæge

Prisen på akut tandlægebehandling i vores klinik i Rødovre afhænger af, hvad der ligger til grund for din smerter, og hvad du skal have lavet. Derfor er det svært at komme med konkret bud på, hvad tandbehandlingen vil koste, da det beror på en undersøgelse af årsagen til din tandpine. Du kan finde en oversigt over vores almindelige priser her. Det skal dog bemærkes, at alle patienter får tilskud til akut tandlægebehandling mod fremvisning af det gule sygesikringskort.

Skulle du blive forhindret i at møde til den aftalte tid beder vi dig venligst om at melde afbud hurtigst muligt. Udeblivelser og afbud pålægges gebyr i henhold til gældende overenskomst.

Kontakt os gerne

Afbud modtaget senere end to timer før aftalt behandling pålægges et gebyr på 230 kr. Ved udeblivelse gælder forskellige satser afhængig af afsat behandlingstid, hvilket takseres ifølge gældende overenskomst. Udeblivelse fra behandling med afsat tid op til 30 min takseres med 230 kr, op til 60 min takseres med 437 kr og er der afsat mere end en time til behandlingen pålægges et gebyr på 726 kr.

Professionel akut tandlæge i Rødovre

×

Skriv til os

Bestil tid

Find os