Send Tandtid til 1245 eller bestil tid nu på 36 70 45 56 kontakt@tandlaegerne-venge.dk

Kosmetisk tandregulering i Rødovre

Over de senere år er der kommet mere fokus på kosmetisk tandregulering. Flere har tidligere fravalgt at få foretaget tandregulering for at undgå at skulle bære ”togskinner”. I dag findes der dog flere muligheder for at rette mindre tandstillingsfejl og opnå et smukt smil med brug af usynlige skinner.

Forbedring af tandsættet med tandregulering

Hos Tandlægerne Venge tilbyder vi tandregulering ved brug af Inman Aligner. Er du utilfreds med dine tænders udseende eller tandstilling så spørg din tandlæge om mulighederne – vi er altid klar til at hjælpe dig med at få et smukt smil!

Oftest er det med udgangspunkt i et kosmetisk ønske at tandretning overvejes, men tandlægen kan også foreslå det af faglige og sundhedsmæssige årsager. Unormale skæve tænder kan give anledning til fysiske gener og medfører behov for facadebehandling af andre tænder på et senere tidspunkt. Derfor vil en tandretning være en forebyggende behandling.
Tandregulering i Rødovre med Inman Aligner

Inman Aligner giver mulighed for at få rettet skævheder på de forreste tænder. Tænderne drejes gradvist på plads ved hjælp af usynlige bøjler. Et typsik behandlingsforløb vil dtrække sig over 6-16 uger hvor der løbende skiftes mellem forskellige bøjler. Skinnen er løs og man kan have skinnen ude af munden i op til 6 timer dagligt. Behandlingen er særdeles effektiv og behov for facader og lignende behandlinger reduceres.

Det er værd at bemærke at ikke alle tænder vil kunne rettes med Inman Aligner.

Vejen til et bredt smil

Vores tandregulering i Rødovre tager derfor udgangspunkt i en indledende undersøgelse. Her vil vi både undersøge dit tandsæt og tage en grundig snak med dig om, hvorfor tandregulering er vigtigt, samt hvordan det kan hjælpe dig.

Der findes i dag mange måder at få rettet sine tænder på. Tandregulering er langt fra lig med de karakteristiske togskinner, som tidligere var den mest udbredte metode. Det betyder, at du med tandregulering i Rødovre i dag vil kunne få rettet dine tænder i løbet af kort tid, samtidig med at du generes mindst muligt. På baggrund af den indledende undersøgelse vil vi vurdere, hvilken form for tandregulering, der passer bedst til dit tandsæt. Der er således ingen grund til at tøve med at få tandregulering i Rødovre – vi hjælper dig med trygt at kunne smile bredt!

Få tandregulering i Rødovre

Hvis du kunne tænke dig at få foretaget tandregulering hos os i Rødovre, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Så vil vi indkalde dig til en forundersøgelse og på denne baggrund udarbejde et behandlingsforløb.

 

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores tandregulering i Rødovre, eller hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan gøre en forskel for dig og dit tandsæt.

×

Skriv til os

Bestil tid

Find os