Send Tandtid til 1245 eller bestil tid nu på 36 70 45 56 kontakt@tandlaegerne-venge.dk

Tandlæge nær Husum

Det er vigtigt at gå regelmæssigt til tandlæge, hvis du ønsker at have sunde tænder, som kan holde hele livet. Man kommer nemlig ikke sovende til gode og sunde tænder, og derfor er det vigtigt at supplere daglige tandplejevaner med regelmæssige tandlægebesøg.

Vi er en tandlægeklinik tæt på Husum, hvor du kan få netop den hjælp, der skal til for at sikre, at du har et både flot og velfungerende tandsæt.

 

En bred vifte af behandlinger

Med vores klinik i Rødovre er vi en tandlæge beliggende nær Husum, hvor både unge og ældre kan komme og modtage forskellige typer af tandbehandlinger. Vi udfører både forebyggende behandling og behandling af konkrete tandproblemer, og derfor spænder vores udbud af behandlinger bredt.

Vi tilbyder alt fra cariesbehandling, rodbehandling og paradentosebehandling til behandling med kroner, broer, proteser og implantater. Derudover tilbyder vi kosmetisk tandpleje i form af specielle plastopbygninger, plastfacader, porcelænsfacader og blegning af tænder – både klinikblegning og hjemmeblegning.

Vi har desuden et tæt samarbejde med en dygtig tandkirurg, som på aftalte dage kommer i klinikken, hvor patienter med behov for kirurgiske tandindgreb kan få kompetent behandling. På denne måde kan vi tilbyde alle almindelige tandbehandlinger og adskillige mere sjældne behandlingsformer.

 

Hypnose – vi tager hånd om tandlægeskræk

Tandlægeskræk har mange ansigter, men fælles for dem alle er det, at der er tale om et stort ubehag og en overskyggende frygt for at gå til tandlæge.

Det estimeres at op imod fire ud af ti voksne danskere er bange for at gå til tandlæge. Dette gør tandlægeskræk til et udbredt problem, som ikke alene har psykologiske konsekvenser for de berørte men også konkrete helbredsmæssige følger.

Tandlægeskræk opstår ofte som resultat af en tidligere ubehagelig oplevelse hos tandlægen, men desværre afholder mange af de, som lider af tandlægeskræk, sig fra at tale om problemet. Dette bidrager blot til at gøre problemet større, og i værste tilfælde udebliver patienterne fra regelmæssige undersøgelser og behandling.

Har du tandlægeskræk? Og ønsker du at slippe af med denne frygt? Så er vi en tandlæge nær Husum, som ved, hvad der skal til for at bryde den onde cirkel.

Vi tilbyder hypnose/hypnoterapi til patienter, som lider af tandlægeskræk. Med sin evne til at påvirke bevidsthedsintensiteten har hypnose vist sig at være særdeles effektiv til afhjælpning af tandlægeskræk, og de fleste patienter behøver ikke mere end en enkelt seance for at blive mere afslappet og opnå større veltilpashed ved tandlægebesøg.

×

Skriv til os

Bestil tid

Find os