Send Tandtid til 1245 eller bestil tid nu på 36 70 45 56 kontakt@tandlaegerne-venge.dk

Tandlæge tæt på Skovlunde

Tandlægerne Venge er med sin placering i Rødovre en tandlæge tæt på Skovlunde. Vores mål er at sikre dine tænders sundhed, og dette gør vi ved at benytte de bedste materialer, sikreste udstyr og nyeste teknikker, når vi både forebygger og behandler tandproblemer.

Hvis du sætter pris på kvalitet, omhyggelighed og velvære, er vi den rette tandlæge nær Skovlunde for dig.

At gå til tandlæge er en tillidssag

Vi er meget bevidste om, at der for mange mennesker er en vis uro forbundet med at gå til tandlægen. Denne uro arbejder vi konstruktiv med for at sikre, at alle vores patienter har tillid til os og føler sig godt behandlet.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg i vores hænder. For at give dig en tryg oplevelse hos din tandlæge nær Skovlunde, er der særligt én ting, vi vægter højt: Information både før, under og efter behandling. Vi har erfaring med, at grundig og uddybende information er den bedste måde at etablere tryghed på, da du som patient således er indforstået med, hvad der kommer til at ske.

Vi tager os desuden tid til at forstå netop dine behov, så du har tillid til, at vi behandler dig bedst muligt, og vi samtidig har de bedste forudsætninger for at give dig en god oplevelse i tandlægestolen.

Tandklinik med varm og behagelig indretning

Indretningen i vores tandklinik bærer præg af, at vi har intentioner om at skabe en klinik, hvor vores patienter kan lide at være. Med kunst på væggene, behagelige møbler og en hjemlig stemning har vi skabt en klinik, der adskiller sig fra mange andre tandlæger ved at have en kærlighed for farver. Farver skaber stemning – og vi vil skabe en god stemning omkring vores patienter.

For patienter som lider af tandlægeskræk fungerer denne behagelige indretning som en medvirkende faktor til, at frygten for at gå til tandlæge bekæmpes. Mange bryder sig nemlig ikke om det klinisk, hvide udtryk, som er kendetegnende for mange tandklinikker. Således kan et stort problem blandt andet afhjælpes ved hjælp af simple teknikker.

Vores hyggelige og kreative indretning går dog ikke på kompromis med hygiejnen. Såvel undersøgelser som konkrete behandlinger foretages under sterile forhold, og vi prioriterer hygiejniske principper, krav og anbefalinger højt.

Få os som tandlæge nær Skovlunde

Vi er en tandlæge ikke langt fra Skovlunde, som giver vores patienter behandlinger af højeste kvalitet.

Hvis du kunne tænke dig at blive ny patient hos os, er du velkommen til at kontakte os. Vi overfører din journal elektronisk, og det eneste du skal gøre, er derfor at møde op til din første tid hos din nye tandlæge ikke langt fra Skovlunde.

×

Skriv til os

Bestil tid

Find os