Send Tandtid til 1245 eller bestil tid nu på 36 70 45 56 kontakt@tandlaegerne-venge.dk

Tandpine

Kirurgisk tandbehandling

Hos Tandlægerne Venge har vi i mange år gjort brug af en ekstern kirurg, der kommer og behandler patienterne på vores klinik i Rødovre for derved at sikrer, at patienterne er i vante trygge rammer og at tandlægen kan være med på sidelinjen. Vores egne tandlæger foretager dog også i mindre grad kirurgiske tandbehandlinger.

Tandudtrækning – almindelig og kirurgisk

Almindelige tandudtrækninger foretages af tandlægen selv på vores klinik. Vi anvender altid bedøvelse for at sikre en så smertefri behandling som mulig. Mere komplicerede tandudtrækninger (operativ fjernelse) kan komme på tale, hvor tanden sidder meget fast (f.eks. en tand med en gammel rodbehandling), hvor tanden splintrer i flere dele eller må deles i flere dele, som derefter fjernes enkeltvis.

Fjernelse af rodspids

Fjernelse af rodspids (amputation af en rodspids) kan komme på tale, hvis der f.eks. er en cyste. Cysten fjernes og sendes til biopsi, rodspidsen kappes af og rodtanden tætnes. En anden årsag til rodspidsamputationen kan være en utilgængelig rodkanal, hvor man ikke kan komme igennem fra f.eks. tyggefladen på en kindtand og ad den vej ned gennem rodkanalen til rodspidsen for at fjerne betændelsen, typisk en tand med både krone og en eller flere rodstifter, som spærrer for adgang til rodspidsen. Det kan også være helt lukkede rodkanaler (med tiden fyldt op med tandben) eller meget bukkede, snævre kanaler. Fjernelse af vanskeligt tilgængelige rodspidser og visdomstænder, overlader vi til vor eksternt tilknyttede kirurg.

Kirurgisk parodontosebehandling

Såfremt den almindelige parodontosebehandling ikke har haft effekt kan det være nødvendigt, at foretage en parodontoseoperation. Det er værd at bemærker, at efter indførelse af laserbehandling i forbindelse med parodontosebehandling går der længere og længere tid mellem de behandlinger, hvor vi må operere.

Implantatbehandling

Tandimplantater giver mulighed for at erstatte manglende tænder og genetablere et smukt smil. Et implantat både ligner og kan bruges som en naturlig tand. Hos Tandlægerne Venge tilbyder vi udførelse af implantater i højeste kvalitet i tæt samarbejde med danske teknikere og vores kirurg. Hele behandlingsforløbet vil som udgangspunkt foregå på vores klinik i Rødovere. Læs mere om implantater her

×

Skriv til os

Bestil tid

Find os